Chassibyte


Våra ambulanser är designade med flyttbara ambulansskåp. Varje skåp håller i drygt 150,000 mil, vilket betyder att de klarar tre chassin.

Våra ambulanser är av märket Chevrolet och har ett ambulansskåp som klarar många år. Man brukar räkna med att en bil klarar 40,000 – 60,000 mil innan den måste bytas ut. Ambulansskåpet klarar tre gånger så många mil!

Ambulansskåpet är tillverkat i sandwich-konstruktion, vilket gör att det är lätt, slitstarkt och enkelt att laga om det skulle bli skadat.

När vi flyttar över ambulansskåpet från det uttjänta chassit till ett nytt, passar vi på att rusta det till nära nog nyskick innan det monteras på det nya chassit. Stora delar av kommunikationsutrustningen följer med vid överflyttningen, vilket innebär betydande besparingar.

Att kunna återanvända ambulansskåpet är en viktig aspekt när man väljer vilken ambulans man ska investera i. Dels är det miljömässigt fördelaktigt då stora delar av ambulansen kan återanvändas i många år och dels kan du sprida kostnaderna för ambulansskåpet över minst tre fordonsinköp.
Telefon
Telefon
026 - 24 51 30
Besökadress
Besökadress
Mullervägen 23, 811 91 Sandviken