Arbeta hos oss

Vi på Ambulansproduktion har lång erfarenhet av att tillverka ambulanser med fokus på säkerhet, arbetsmiljö och framkomlighet. Ekonomi och miljö är också viktiga byggstenar i vår affärsmodell och vi strävar hela tiden efter att fortsätta leverera den bästa ambulansen på marknaden. Vi tycker att innovation och hög kvalitet är självklart för vår produkt, men också mån om att vårt familjära team ska må bra, trivas och utvecklas.

Vill du vara med och bygga morgondagens ambulans?

Vi söker nu en extern VD till bolaget!

Ambulansproduktion i Sandviken AB har i decennier tillverkat ambulanser med hög kvalité och bra arbetsmiljö. Främst tack vare dess kompetenta och ambitiösa personal, och dessutom en smart konstruktion med återanvändning av ambulansskåpet vid uttjänt chassi. Framtida utmaningar är viljan att leverera ca 50 % fler bilar årligen. För att lyckas krävs vidareutveckling av företagets produkter, processer/styrning och administration - ständiga förbättringar.

Ditt uppdrag:
Ditt uppdrag blir att driva, leda, följa upp och utveckla verksamheten så företaget kan ta ytterligare steg i sin långsiktiga utveckling. Att via din coachande ledarstil lyssnar du in, skapar delaktighet och sätter nya och ambitiösa mål för företaget, tillsammans med styrelse/ledningen och medarbetarna. Du har relevant ekonomisk kompetens och använder rätt nyckeltal för att mäta utvecklingen. Du sätter dig tidigt in i marknadsfrågorna och lär dig att förstå kunden och dess krav, samt gällande kvalitetskrav. Du blir även viktig i upphandlingsprocessen inom LOU.
Du tar initiativ, driver och leder prioriterade projekt genom ett strukturerat och metodiskt arbetssätt, mycket tack vare din produktionsbakgrund.

Vem söker vi?
Du har säkerligen en industribakgrund, meriterande inom en tillverkande industri. Det har även givit dig god erfarenhet att driva projekt och processutveckling. Du har flerårig ledarerfarenhet och är kunnig inom arbetsmiljö och relevanta HR-frågor. 
Som person är du inlyssnande, kommunikativ, tydlig och prestigelös, samt vill via delaktighet i teamet skapa och nå målen. Du inger ett lugn via ett förtroendefullt ledarskap och du vill ambitiöst lära dig allt mer om verksamhetens utmaningar och därigenom bidra med problemlösning. Du har relevant ekonomisk kunskap för att ta fram rätt faktabaserade förbättringspunkter och uppföljning av dessa.
I grunden har du relevant högskoleutbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet. Det krävs god svenska och affärsengelska i tal och skrift. 

Sök tjänsten genom torgny@balkefors-ponsiluoma.se
Torgny Balkefors, Senior rekryteringskonsult, Balkefors & Ponsiluoma Chefsrekrytering

Med vänlig hälsning
Bengt Olsson
Ambulansproduktion i Sandviken AB
https://www.sebroschyr.se/Ambulansproduktion-Sandviken/MailView/
Telefon
Telefon
026 - 24 51 30
Besökadress
Besökadress
Mullervägen 23, 811 91 Sandviken