Arbeta hos oss

Vi på Ambulansproduktion har många decenniers erfarenhet av att tillverka ambulanser med fokus på säkerhet, arbetsmiljö och framkomlighet. Ekonomi och miljö är också viktiga byggstenar i vår affärsmodell och vi strävar hela tiden efter att fortsätta leverera den bästa ambulansen på marknaden. Vi tycker att innovation och utveckling är självklart för vår produkt, men också för att vårt familjära team ska må bra, trivas och utvecklas.

Vill du vara med och utveckla morgondagens ambulans?
Skicka en spontanansökan till oss eller håll utkik efter lediga tjänster nedan.
 

Lediga tjänster

Ekonomiansvarig


Vill du arbeta i en bred roll där du får ansvar för företagets ekonomi? Trivs du i ett företag med familjär stämning?

Vi erbjuder dig en nyinrättad tjänst där du får vara med och påverka, utveckla och arbeta verksamhetsnära. Vi är ett företag som sedan 1990-talet utvecklar och bygger ambulanser med fokus på säkerhet och arbetsmiljö. Vi omsätter ca 40 Mkr med god lönsamhet och är idag 16 medarbetare.

Vårt företag är värderingsstyrt med ledorden Respekt, Engagemang, Glädje och Kvalitet. Nu vill vi ha med dig på vår fortsatta utvecklingsresa och tjänsten kan innebära ytterligare utvecklingsmöjligheter på sikt.

Tjänsten


Som ekonomiansvarig ansvarar du för hela flödet inom bolagets ekonomi både operativt och strategiskt. Ett mindre fastighetsbolag där vi idag har våra lokaler ingår också i ditt ansvarsområde.

I rollen så arbetar du med flödet av redovisning från löpande redovisning till bokslut. Du upprättar månadsrapporter, årsredovisning och inkomstdeklaration. Du analyserar det ekonomiska utfallet och presenterar för ledningen samt driver budget- och prognosarbetet.

Du ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar till VD/styrelse.

Vidare ansvarar du för likviditetsplanering och kassaflödesanalys och du kommer att ha bank- och revisorskontakter. Uppföljningen för att kunna ta fram underlag för inköp och investeringar ingår också i rollen

Du får stort eget ansvar vad gäller utveckling av processer och rutiner inom ekonomiområdet men du blir även delaktig i arbetet med hela företagets utvecklingsfrågor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning

Kvalifikationer


Du har flerårig erfarenhet av ekonomiarbete och känner dig trygg i att ha ansvaret för företagets ekonomi. Du behärskar väl alla delar från löpande bokföring till bokslutsarbete.

Du har en högskoleutbildning i företagsekonomi eller motsvarande kunskaper. Som person är du ödmjuk, prestigelös, lösningsorienterad och trivs i en roll där du får vara med och påverka och utveckla. Tillträde är efter överenskommelse och placeringen är vid vårt kontor i Sandviken. Vi hoppas du vill vara med på vår resa och tillsammans utveckla oss, vårt bolag och dig själv på Ambulansproduktion i Sandviken AB.

Ansökan


Varmt välkommen med din ansökan till styrelseledamot Göran Cronwall på adressen goran@gorancronwall.se. Din ansökan med CV och personligt brev vill vi ha omgående dock senast den 7 november 2019. Frågor besvaras av Göran på tel 072-229 90 11.


Telefon
Telefon
026 - 24 51 30
Besökadress
Besökadress
Mullervägen 23, 811 91 Sandviken