Arbeta hos oss

Vi på Ambulansproduktion har lång erfarenhet av att tillverka ambulanser med fokus på säkerhet, arbetsmiljö och framkomlighet. Ekonomi och miljö är också viktiga byggstenar i vår affärsmodell och vi strävar hela tiden efter att fortsätta leverera den bästa ambulansen på marknaden. Vi tycker att innovation och hög kvalitet är självklart för vår produkt, men också mån om att vårt familjära team ska må bra, trivas och utvecklas.

Vill du vara med och bygga morgondagens ambulans?

Lediga tjänster 

Konstruktionsansvarig fordonsel

Vi söker en efterträdare till vår nuvarande konstruktionsansvarige, som kommer att gå i pension.
Du kommer att ha ett helhetsansvar för fordonsel, värme och kyla på våra ambulansfordon. Det innebär utveckling och dokumentation av el, värme och kyla inom ambulansområdet. Du kommer också ingå i vårt supportteam när våra kunder behöver stöd.  Det innebär också att du stödjer vår produktion med felsökning inom ovanstående områden.

Eftersom du är vår expert inom el, värme och kyla ger du också råd vid inköp av komponenter till våra ambulansfordon samt har kontakt med våra leverantörer.

Kvalifikationer

Vi vill att du har fordonsutbildning, fordonselektrikerutbildning eller motsvarande kunskaper och har erfarenhet av att ha jobbat som fordonstekniker eller fordonselektriker.

Meriterande är CAD-kunskap. Kännedom om IT-system och/eller radiokommunikation.
Har du någon form av påbyggnadsutbildning inom el, värme eller kyla är det positivt.

Ansökan

Vill du bli vår nya konstruktionsansvarige inom dessa områden så är du varmt välkommen med din ansökan till vår VD Bengt Olsson på adressen bengt.olsson@ambulansproduktion.se.
Frågor besvaras av Bengt på tel 070/210 06 24 eller nuvarande konstruktionsansvarige Jan Carlsson på tel 070/363 93 68. Din ansökan med CV och personligt brev vill vi ha omgående dock senast 9 februari 2020.
 

Vi söker Bilbyggare

Vi söker ”bilbyggare” som ska arbeta med allt från detaljmontering till färdigställande, funktionsprovning och felsökning av ambulansfordon vid vårt företag i Sandviken.
Vi är en verksamhet som sedan 1990-talet utvecklar och bygger ambulanser med fokus på säkerhet och arbetsmiljö. Vi omsätter ca 40 Mkr med god lönsamhet och är idag 14 medarbetare. Vårt företag är värderingsstyrt med ledorden Respekt, Engagemang, Glädje och Kvalitet.

Kvalifikationer

Vi tror att du har någon av följande utbildningar i grunden: Fordonsteknisk utbildning, styr- och reglerteknik, annan teknisk utbildning eller motsvarande kunskaper.

Meriterande är om du har någon form av påbyggnadsutbildning inom fordon, styr och regler, fordonsel, ritningsläsning och/eller radiokommunikation. Övrigt meriterande är svetskunskap och C-körkort. Vi vill att du har minst 3-års arbetslivserfarenhet med teknisk bakgrund.

Ansökan

Känner du att detta stämmer på dig och att du vill vara med på vår resa och bygga framtidens ambulansfordon så är du varmt välkommen med din ansökan till vår VD Bengt Olsson på adressen bengt.olsson@ambulansproduktion.se. Frågor besvaras av vår produktionsansvarige Stefan Jonsson på tel 070-229 18 39 eller Bengt Olsson på tel  070/210 06 24.   
Din ansökan med CV och personligt brev vill vi ha omgående dock senast 9 februari 2020.
 
 
 
 
 
 
Telefon
Telefon
026 - 24 51 30
Besökadress
Besökadress
Mullervägen 23, 811 91 Sandviken