Nyhetsbrev april 2017

Att överleva dagen

Alla som varit i behov av en ambulans vet hur utsatt man känner sig, och vilket beroende man har av att snabbt få kvalificerad vård. I vissa länder, som Sydsudan, är det en otrolig lyx att över huvud taget få hjälp. I Sverige behöver vi inte fundera över om vi ska lägga 25 kronor på att få åka skottkärra till akuten. Däremot finns det alltid saker man kan förbättra i ambulansvården för att öka chansen både för patienter och ambulanspersonal att överleva dagen. Detta kommer vi att prata om på Ambulans 2017-mässan i Upplands Väsby 25–26 april. Kommer du dit?


Läs om Läkare Utan Gränsers vardag

Hur viktig är servicen för dig som arbetar i ambulans?

En ambulans är tålig, men ibland krävs ett besök i verkstaden. För oss är det viktigt du får snabb och tillförlitlig service på kunniga verkstäder. Det är därför vi certifierar våra verkstäder tillsammans med KW Parts, General Motors auktoriserade partner med ansvar för reservdelar till våra ambulanser. Vill du veta hur det kan gå till på en certifieringskurs? Titta på filmen!Läs mer om vår service

Region Gävleborg fortsätter satsa på arbetsmiljö, säkerhet och framkomlighet

Region Gävleborg har tolv bemannade ambulansstationer med bemanning dygnet runt. De flesta av dessa stationer har en eller flera storbilsambulanser från Ambulansproduktion för att säkerställa hög framkomlighet, säkerhet och framkomlighet i alla situationer. Nu i mars meddelade Region Gävleborg att de fortsätter att beställa sina ambulanser från Ambulansproduktion i Sandviken i ytterligare 2-4 år. Det är vi väldigt glada över!


Chevrolet 709
Copyright © 2017 Ambulansproduktion i Sandviken AB

Du kan uppdatera dina inställningar eller avanmäla dig från detta nyhetsbrev